Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven till min son som jag inte träffat sedan han var 11 år, hans pappa undanhöll honom vilket ledde till att min son som nu är 16 år inte vill ha kontakt med mig alls.


vad gör du idag?

vad gör du idag
vad tycker du om
vilka intressen har du?
funderar på dig mycket
jag ser dig inom mig
som om du fortfarande
är 11 år
du är inte det längre
vi har inte träffat varandra
mor och son på flera år
sorgen går aldrig över
aldrig någonsin
den finns föralltid




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 09:51



Bookmark and Share


  ULJO
Ett råd. Sträck ut handen. Det är aldrig för sent.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77