Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du sörjt klart kan något nytt vackert få tillträde i ditt liv.


Vid 14-tiden

 

 

Alla väder har passerat

sen 14-tiden för ett år sedan.

I den vackraste av höst

sörjde jag det som inte kunde bli. 

 

Omsluten i orange förgänglighet 

doftade mull,

hörde jag din röst

för allra första gången,

 

lyssnade pirrigt

på vägen ner till sjön

 

Vid bryggan, på lövad botten

lyste solen på en mussla

 

Du är pärlan av allra dyrbaraste, unika sort.

Innerlig, ömsint, nyanserad och älskvärd 

och så mycket mer

alldeles rätt för mig.

 

Ännu är du så 

 och blir bara mer fulländad 

för varje dag som går.

 

Jag älskar dig!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Livet1 VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-07 12:03



Bookmark and Share


  Aaxel
”På lövad botten”
-fint!
2019-11-22

  Roger VIP
Vackert beskrivet du livets flöden. Ibland går det upp och ibland hittar man det där speciella. Gläds med dig
2019-11-07

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert!
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP