Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kramp

 


Hjärtat har fått lindring,


återigen


har frosten tinat


 


Du kom tillbaka


och jag...


jag kunde inte


motstå 


 


För jag älskar dig


bortom vett och sans


och det gör så jävla ont


 


att behöva känna


och inte kunna värja sig


 


Fan ta dig


du känner mig


vet vad jag behöver


av en annan människa..




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-08 01:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tvåsamhet på gott och ont!
2019-11-13

  Lars Hedlin
Känns och berörs starkt! kram
2019-11-10

  Annie b'larsson VIP
Det är fruktansvärt svårt. Men man ska aldrig anklaga sig själv. Dock, kämpa på mot det som är en omöjlighet. Mot något som bara kan bli fel. Kämpa på!
2019-11-08

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2019-11-08

  ULJO
Berörande
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP