Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det är väl ungefär som vanligt, egentligen.


allt är bara
sex och död och
ingen rock'n'roll
men mitt huvud spinner

och jag gråter
när jag tillfredsställt mig själv
och efter att du lämnat mig ensam kvar i sängen
och när jag
vaknar slår ångesten mig
i ansiktet

jag kan inte hantera något av det
särskilt väl.




Fri vers av emsutan
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-08 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan