Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novembergrått

som en regnig gata som
bara november kan ge
grått överallt
var vi än går

kylan kommer in
blåser en kallare vind
ett annat sorts mörker
vi minns sommarens
sista dagar
där vi är nu
i detta mörka land

vi tycks stänga in oss
fly undan det grå
det mörka
släpper inte in någon nära inpå
grottar in oss i oss själva
borde vi inte göra tvärtom?




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-08 11:13



Bookmark and Share


  ULJO
Det blir mycket varmare och mysigare om man är två.
2019-11-09

    ej medlem längre
Tänkvärt!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77