Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråa gator

har inget speciellt att göra
november kom med sin gråhet
med sina gråa gator
sina gråa dagar
sin ångest som bara november månad
verkar ha
kom hit till mig
vila i min famn
krama mig i mörkret
när skuggorna känns för tunga
kom hit med din klokhet
jag väntar här
i skuggorna

vi vandrar hand i hand
genom livet
tungt
javisst
vi hittar hem tillsammans återigen
tar oss fram
mot ljusare dagar
mot varmare dagar






Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-08 11:22



Bookmark and Share


  ULJO
Precis. Tillsammans.
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77