Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har också jagat

jag har också jagat
lyckan på många sätt
jagat det där
som jag trodde skulle
göra mig lyckligare
sen då
då börjar nästa jakt
på nästa materiella sak
är det så viktigt
det där vi vill ha
gör det oss lyckligare
till bättre människor
när vi fått det vi vill ha
då jagar vi efter ännu mer
snarare gör det oss olyckliga
vi jagar fel saker
söker efter fel saker

förändra livet
sök efter annat
det som verkligen
betyder något
minnen med nära och kära
umgås på riktigt
närvarande
upplevelser tillsammans med andra
vara ute i naturen
andas frisk luft
bygga kojor
leka lekar
åka skidor
springa barfota i gräset
ha picknick i det gröna
dricka varm choklad
vid pulkabacken
det är värt att jaga
inte annat
som får oss att vilja ha mer
ännu mer




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-08 11:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok kvinna! Tillsammans med andra blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2019-11-09

  ULJO
Inget kan väga upp lyckan av att umgås med andra. Inga saker. Inga prylar. Nej den psykiska närvaron är värt allt..
2019-11-09

  Solstrale VIP
verkligen sant!
2019-11-08

  morgonstjärna VIP
de verkliga värdena <3
2019-11-08

  SatansSon VIP
jagad eller jagande. det blir nog snart på det ett slut.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77