Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

 

Han släppte fri alla duvorna

vita och mörka.

 

De var många.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-08 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP