Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är som Stenmark sa om slalom


Sven >"Plex" Petterrson bad Ingmar Stenmark
berätta om hur det är att memorera och åka i en
slalombacke.

Han fick svaret att har man inte varit med om det
så går det inte att förstå. Inte hur det känns. Inte
hur man gör.

Så är det med det vi kallar kärlek.

Det är en slalombacke
vi måste åka.

Eller ha en medfödd känsla för.

Men den finns inte på riktigt
förrän vi åkt den.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-08 20:20



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Bra beskrivet!
2019-11-10

    Lena Staaf VIP
Så sant!
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP