Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nuvarande sorg är den samma gamla sorgen






Du kanske var 6 månader
nej
det fanns ingen där
du kanske var 8.....12
fortfarande ingen där
du fick öroninflammationer
för att visa att där fanns uppenbarligen några
som hade fel på hörseln
du kanske drogs med hudsymtom
från första stund
de brukar ju synas

men egentligen
så visste du redan
du hade fötts till tomheten

och av någon jävla konstig anledning
så ställde du in dig på krig
från första stund

jävla idiot !
hur många gånger har du viftat
vit flagg
fast du vetat...........

trodde du verkligen du skulle vända
på det
hon var ju din mor
inte vänder man på såna !












Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-08 21:29



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
De okänsliga och oengagerade vänder man aldrig på - jag gav upp!
2019-11-10

    Lena Staaf VIP
Ett barn som inte får uppmärksamhet, omsorg och kärlek ger upp till slut. Och hittar överlevnadsstrategier.
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP