Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Frostpromenad

Silverfärgad mark
frågetecken utan prick
stelfrusen daggmask

© Eva Hedlund fd. Langrath




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-09 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar bilden "frågetecken utan prick" ger. Fint!
2019-11-14

  Evelyn Falk Möller VIP
Åh, så ljuvligt beskrivet :)
Stackars lilla mask.....
2019-11-10

  Niliboy
Fin haiku!
2019-11-10

  ULJO
Alla ska vi tvingas genomlida innan vårsolen återkommer.
2019-11-10

    ej medlem längre
Vinterns frusna ländskap fångad i en talande och uttrycksfull närbild.
2019-11-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vädret når
oss alla, det varma
som det kalla, aj, aj,
att en liten skulle falla
utan dem skulle jorden ej
luckras upp, då skulle vi
utan mat här i förtvivlan
bara gå omkring och lalla...
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP