Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödrömmar



I natt föll snön
över mina drömmar

Jag såg dig gå
till den andra sidan

Snöflingorna yrde
runt ditt hår

Du skrattade och sa
tack för den här tiden

Vi lämnades
för nya vyer


Såg att du var mogen
färdig för något nytt

Natten resor
tog dig långt

Nu kom du ner
till oss igen

Landade mjukt
på marken

Och sprang iväg
mot nya mål

















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-10 07:37



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Snö över drömmar låter oerhört skönt!?!
2019-11-11

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP