Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tepåsen

Jag hänger lös som en tepåse
Hänger och dinglar i universum
Som på en tråd
Går inte av
Men ändå, skörare än skörast
Inte stadig
Nånstans
Aldrig kvarboende-
Princip
Inget för mig
Det där med trygghet
Tryggt, tryggare, tryggast
Vem behöver det?
När man kan dingla fritt från en tepåsetråd




Fri vers (Modernistisk dikt) av matildalikesnature
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-10 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature