Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöhjärta


När snön lagt sig om mitt ömmande hjärta
så vände jag om och stannade kvar

Det gnistrade i min själ
Elden brann sakta nu

En känsla av frihet
stillhet

Över stigen
där jag sprang

Ledde mig rätt
på väg











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-11 14:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Snö kring hjärtat verkar också härligt!?! [eller bomull som mormor sa om gröten]
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP