Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsnack

blir orättvist behandlad av vissa
vissa som är ute efter att gotta
sig med skitsnack
hitta på lögner om mig
osanningar
de njuter
skrattar
att de kan förstöra
ler i sina kammare
de lyckats




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-12 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ignore the bores.
2019-11-12

  morgonstjärna VIP
visst finns det många som sitter och snackar skit om andra
de ständigt andra klandra, men sin egen skit städar de aldrig bort framför dörren
de slänger den på andra att städa
2019-11-12

  ULJO
Lyssna inte. Ta inte till dig. De som håller på mår oftast dålig.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77