Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Readdeaddreams


Trrrrrrum

Trrrrrum

Trumm da du da dum

Det röda trollet trummade glatt på sin trumma samtidigt som han gick gatan fram.
Idag var en bra trumdag. Ingen smärta i rygg och axlar utan bara ren och skär lycka!

Han tappade både tid och rum och fanns sig till slut i en del av skogen han aldrig varit i tidigare. Ingen annan heller för den delen. Det var en karg öppen plats med omkull vräkta stenar. I mitten av stenringen stod en stor röd dörr på glänt!




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-11-13 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll