Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är GUD

Jag lever för att dö
Döden släpper mig fri

Mitt Ego hoppade men jag stod stolt kvar.
Jag faller lätt ner på knä
Jag spikas upp på ett kors gjort av trä
Mitt evangelier finns med i Boken

Jag är en Ärkeängel redo för strid
Satan skall inte få vinna
Jag offrar mig på hans svärd

Jag frälser mig själv genom mitt offer.
Jag är vägen och ordet.
Jag är Alpha och Omega

Jag är GUD




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-14 16:21



Bookmark and Share


  viskaren
Gud skapade Oden Ve å Vele tre bröder som skapade planeten sen skapade oden människan och allt annat.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll