Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vad jag vill bli

Du
Du är vad
jag vill vara

Du är vad
Jag vill bli

Kärlek!!!




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll