Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet!


Jag skriver det här för att jag älskar livet.
Jag sitter här för att jag inte tar något för givet.

Du läser det här för att du är en av de få som bryr sig.
Du är en ärlig, trygg och vacker tjej.

Jag älskar dig över allt min kära dotter.
Även om du aldrig fick några råtter.




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-11-14 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll