Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från syndare till frälst

Din blick gjorde att jag gick från syndare till fälst på två sekunder.




Fri vers av Ett rött troll
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-11-28 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll