Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen har det Röda Trollet återvänt


Trollet studsade
han putsade

på pinnarna så glatt

Det gick som
på rälls

Katten slickade
sin ludna päls

Trollet utan namn
var för alla en gåta

Han fick rätt många
med sitt trummande
att gråta

Paow Bang Boom
Han mage var nu
ruskigt tom

Med en suck han
lämnade kvällens
värv

Nu var det dags
att sova

Men han kommer
tillbaka,

det kan han lova.

Snipp snapp snut
nu var denna saga slut

Slut.... sluuut.. . sluut

viskade trumskinnet

trött.




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-12-17 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll