Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan vi lever i våra mobiler

du följer mig
och så avföljer du
om jag inte följer dig
så funkar det ju

du klickar gilla
så andra ska göra detsamma
det gäller att inte spilla
energi på såna som är olönsamma

den som har flest
följare och gillningar
är den som är bäst -
kredden är absolut mätbar

vi blåser upp våra profiler
men det har ett högt pris -
medan vi lever i våra mobiler
passerar det riktiga livet och det går inte i repris




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-13 18:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
www.deletefacebook.com
Får många gillningar och tummar upp av mig he

2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP