Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delar på hjärtslagen





Du är mitt hjärta
du är mitt liv
du är mitt allt

Vi är innerligt sammanflätade
för evigt
inget ont kommer oss emellan
som vi inte rår på
det är en överenskommelse
det är ett känslomässigt faktum
som växt fram
när vi delat våra hjärtslag
en direkt konsekvens
av att aldrig ge upp
en naturlig följd
av att låta oss vara oss själva

Det är som att vi förstått kärlek
nåt vi aldrig försökt definiera

Jag är ditt hjärta
jag är ditt liv
jag är ditt allt

Bara du
har låtit mig våga säga så

Och det är som att aldrig sluta darra
av vetskapen att vår lycka får leva

Vi är varandras hjärtan
vi är varandras liv
vi är varandras allt

Vi bär varandras början
vi bär varandras tid
vi bär varandras slut




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-13 22:46



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En verkligt uttrycksfull och vacker kärleksförklaring?
2019-11-14

    Lena Staaf VIP
Den svåra men ändå gedigna kärleken. Fint skrivet!
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP