Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häxor

En mörk dimma började
någon gång, någon stans.
Någongång började detta mörka rör sig mot det vårat vintergatan.
Det var en blå jord som togs emot av mörkret mitt i den längsta tysta natten.
runt och runt vred sig den flämtande dimman över Alaska, Europa, Ryssland ja över allt allt allt.


Och så påbörjade jordens romans med den mörka dimman "Ångesten"

De finns de som påstår att de var så de va, som nickar och säger ja, ja visst var de så, så har man ju hört de förut.


Och så fanns det de som reagerar lite mer så här: lägg av me vansinnet nu va för faaan!? vi på vårt departement har ingenting att göra med godnattsagor utan vi utför riktig forskning här kan in förstå de!? Det finns inget bevis!!



Och sen fans det dem som inte är här för att lyssna överhuvudtaget och som nu(långsamt först så att ingen ska se höra märka….) fullkomligt rusar
bort tills närmsta bakgata för att köpa knark.


Botemedlet mot häxans dimma är brygd som hon själv skrivit recept på och när hon svävar över det dimhöljda jorden kastar hon skrattandes ner papper efter papper med formler


Numera är jorden kramad så tajt att både djuren och människorna inte längre med värdighet kan
stoppa det vad dimman kräver av oss

Häxorna blir fler och till och med små häxor med vita rockar börjar ta emot patienter, tillochmed barn och säger att: nej nej detta är ingen trollbrygd nej då ni kan va lugn mamma, åh haha ja du också lilla gubben. Du ser, heroin eller amfetamin är trollbygder och du ska vara säker på att aldrig låta dig utestod inför deras formler. Detta här är förvisso bryggt i min trollkittel, men bara se här vilka harmlösa tabletter de blir. Detta preparat kalls cytoklimastiliokospokos, men som du hör haha så har vi kommit på ett litet enklare namn ; xodix! 3 om dagen varje dag! Så så så ut med er nu.

Ormen kommer äta sig runt, tro. Men kommer själva ångesten vara kvar om de botade blir bra och skuggan inte längre? Nej för vad som botar ångest är ingen medicin, spelar ingen roll vad, förpackning eller ej. Tills vi kan hitta tillbaks dit vi var innan dimman landade, innan häxorna, så har vi chans att resa oss upp och gå hela vägen och förbi och förbi och kanske till och med hem.




Fri vers av kalles
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-15 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles