Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt slöseri med kemi



Det var obekvämt

det var korta gnistor i vår atmosfär

det var svart hår och en stel kram

det var blicken ner under privata samtal


har aldrig vart med en tjej

så var rädd för dig

du är en dam

men mitt hjärta är barn


Jag vill inte ställa till besvär

för du är värd allt i denna värld

så kunde lätta mitt hjärta om jag ville

men jag vill inte såra din kille


Jag vill smeka din kind

Fast jag inte får

Jag vill älska dig på ditt modersmål

Som en parabol som krossats av en meteor

Är jag en gammal tv som du har kontrollen till



Jag mena inte det
Jag mena inte det

att känslorna skulle vakna så sent


Jag mena inte det
Jag mena inte det

att känslorna skulle vakna så sent


men om killen skulle gå.......





låt mina tårar få tvätta ditt sår.




Fri vers av Madrugador
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-16 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador