Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett meddelande från det förflutna

 

Tystnaden vilar på strandklipporna
Nakna trädkroppar avtecknar sig mot himlen
Tidens ensamma stagnation ackompanjerar
förlorade drömmar i sin tystnad

När jag åkte till Sverige
hade jag ett nytt liv framför mig
Ny ung familj
Ett barn och drömmar
Vi kom dock bara för att stanna en kortare tid

Den korta planerade tiden
har nu blivit nästan trettio år
Nu plockar vi frukt av de förflutna beslut
En del söta
Andra bittra




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-16 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP