Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet slutar


Kära mor


När du nu så slutit dina ögon
och äntligen kommit till ro
så hoppas jag att du finner
trygghet utifrån din egen tro

Nu kan du vila på sköna ängar
springa runt i dina bara ben
vila mjukt och skönt i himmelsängen
och somna in uti månens sken

Vi kommer ses igen fina mamma
men när det blir det blir vår hemlighet
jag kommer hålla dig och krama om dig
för det är bara du och jag som vet......

Sov i ro somna in......


(Copyright © Christin Lederman)

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-22 18:27



Bookmark and Share


  ULJO
Så starkt, så fint förmedlat
2019-11-25

  Niliboy
Dem som lever i anden hoppas å tror,
En själslig förening här bor!
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP