Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är försent nu

 

 

Jag visste aldrig att det var vår sista kväll. 

Där i skymningen bland skratt och nära till gråt. 

Hade jag gjort något annorlunda idag? 

Skulle jag tittat dig djupare i dina mörka ögon? 

Skulle jag sagt en extra gång att jag älskar dig? 

Skulle jag ha hållit dig kvar? 

Himlen ger mig inga svar. 

Inga stjärnfall. 

Inga åskmoln. 

Endast små regndroppar faller på mitt fönster och vaggar mig till sömns. 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-16 22:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgset skrivet
2019-11-29

  Lars Hedlin
Stark djup och full av känslor som berör!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP