Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige mitt älskade fosterland

Sverige mitt älskade fosterland
du håller på att gå under
vi gav lillfingret och förlorade hela vänster hand
och ingen politiker erkänner sin blunder
och folk hejar på sitt eget dystra öde
och slutet för suveräna nationer
söderifrån strömmar med samma flöde
och det hotar förgöra våra traditioner
ihop med EU och skräpkultur från andra sidan Atlanten
och det är sorgligt och skrämmande
att vi som fattat, av de som hyllar "godheten"
kallas rädda för det främmande.

Som om det handlade om trivialiteter
när minst hela västvärlden och vårt land står på spel
då välfärd anda och andra vitaliteter
som trygghet och säkerhet helt gått fel
men också helt gått rätt för den elit
som styr och konspirerar i vår värld
som med satanisk vilja och dödande flit
bestämt vår framtid och vår färd
som genom sociala medier politik med mera
och förstås genom skolväsende kultur och media
programmerat oss och styrt oss att gilla och acceptera
då vi alla borde kämpa och bilda motståndskedja.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-17 10:45



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Underbart formulerat!
2019-11-19

  mare VIP
Bra formulerat
sanningens ord
2019-11-17

    ej medlem längre
Texter som denna, som får Sorosmalm att sätta djupröda årgångsviiiinet i sin blusknutna strupe, är en fröjd att läsa.
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine