Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att älska men inte bli älskad tillbaka


Slutet på känslorna

Du kom in i mitt liv av en slump
Vi blev båda sjuka
Om livet varit snällare mot dig
Så hade vi aldrig träffats
Du hade varit fri och lycklig

Men livet ville annorlunda
Vi blev sjuka
Träffade varandra
Det gör ont inom mig
För du är bara min för en stund

Av en elak tvist av ödet så möttes vi
Hur ska jag kunna ge dig allt av mig
När jag vet att det bara är temporärt för dig
Jag vill inte hindra dig eller dina drömmar
Smärtan sliter i mitt hjärta

Hur ska jag kunna känna mig lycklig
Då min lycka kommer av din olycka
Allt jag vill är att se dig lycklig
Även om det betyder att du går din väg och lämnar mig
Jag kommer ge dig allt, tills du går

Då kanske jag kan känna lycka
Att du får må bra
Även om mitt hjärta går itu
Så ska jag stå där och le
Gömma mina tårar och mitt trasiga hjärta

Jag borde vara van vid smärtan
Att älska, men aldrig få lika mycket tillbaka
Hur ska jag kunna ge dig mitt hjärta
När du inte vill ha det
När inte du kan ge mig ditt hjärta

Ibland önskar jag att vi aldrig träffats
Du hade kunnat studera och resa
Vara lycklig i någon annans famn
Inte behöva må dåligt
Det önskar jag

Som det är nu, så går jag sönder
För varje bit jag ger dig, försvinner lite av mig
Ju mer jag ger dig, ju mer måste jag dölja
All smärta, all ångest
Aldrig har någon kunnat älska mig

Jag ger och ger till alla
Lite i taget försvinner jag
Snart finns inget kvar
Jag kommer leva vidare
Med en bit mindre av mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer