Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klättra upp och förändra tillsammans


ALDRIG ENSAM

reppar min stad vart jag än far P-Town love 941er/

även en val tar lite plats på djupa vatten/

känner mej glad utan knark och behöver inte supa mannen/

Baron Namgah har lärt sej flyga känner mej som supermannen/


kronan slår rot botad och klok växer från underjorden/

text som är i stunden mogen väcker dom som slumrat, denna solen/

värmer och helar som ringar på vattnet tills vi finner skrattet/

till den grad att det brinner i vattnet titta vad vackert/


när vi nu hittat skatten på kartan, ja den stora kraften/

som gör alla till en och en dag kommer krossa makten/

underjordiska valen tar lite plats i havets djupa vatten/

men snart vänds ju pyramiden och pengar blir bara papper/


vänner när det är tufft var inte rädd att prata/

regnet sköljer bort allt smuts på själens gata/

värmer om du är utan luft och hela världen skakar/

kvävd och hatad, meningen med mitt liv är att skapa/




ref
tills ni vaknar! ja det är vårat uppdrag/

underjorden i rörelse se vår eld och studsa/

du är aldrig ensam så börja leva utan skammen/

även en val tar lite plats på djupa vatten/



vers2:
finslipar mitt beat når en frid i min kris/

vi lipar av krig som liknar ett pris/

av blodiga flis till varje sviniga gris/

oljiga lik då vargens sorgliga skrik/


styr med rädsla folket med mainstream media/

så tänder på slottet nu jävlar Gustav och Sylvia/

är min egen kung med drottning ni är inte oskyldiga/

Sverige är Babylons trojanska häst då vintern är kyligast/


men vi kan även finna värme lär den att brinna elden/

märk det i mina texter så vi växer och blir längre/

lär oss läxor av dom äldre lär av andras misstag/

märk hur jag känner mej säkrad att vandrande skina/


älskar alla mina fina nära familj och vänner/

som vid det här laget förstått att jag blir aldrig en i mängden/

faller inte lägre än botten för jag har lärt mej klättra upp/

har esset i ärmen när jag spelar mina kort/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl