Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV- kulten

i hur många hem
tronar det inte en TV
i de flesta rum
som ett heligt altare
hur mycket av hela vår existens
kretsar inte kring de heliga skärmarna?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-17 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP