Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet av kung och drottning


När gud inte längre räckte till
att trygga livet på jorden
lät man några skriva vad de vill
applåderade vilt alla orden




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-18 08:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Människans "behov" av att ha någon att beundra och se upp till. Och låta sig kuvas av.
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP