Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermorgon

novembermorgon
som en våt filt
lägger sig vädret över mig

fukten och kylan
tränger in i munnen och näsan
och i hudens alla porer

gör det tungt att andas -
kväver mig nästan,
släcker alla flämtande lågor

så här tungt
har jag aldrig tidigare
upplevt denna mörkrets månad




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-18 12:40



Bookmark and Share


  AKT VIP
Mitt i prick! -Och det kommer mer!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP