Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 18/11

 

grådagern slukar

naturens glöd och färger

svald palett saknas

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-18 17:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku. Det är verkligen grått
denna november.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra