Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solstrålar

novembergrått
regn
mörkt

då välkomnas denna tisdag
solstrårna kikar nyfiket in
i köket
där jag sitter
undrar
ska du inte ge dig ut
få lite luft
trots regngrå gata




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-19 10:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är en hjälp när vi har måsten även om vädret är trist :)
2019-11-19

  ULJO
Tar lite emot när diset ligger över vardagen
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77