Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är vacker

minns
du är vacker som du är
i all din prakt
du är vacker inombords
du är vacker utanpå

hela du
din utstrålning
gör dig än vackrare

du ger av dig själv
du delar med dig
av livet
av värme
av kärlek
av visdom

allt detta gör dig
vackrare än någonsin




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-19 10:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vacker inuti och utanpå
trots regnmoln skymtar solen :)
2019-11-19

  ULJO
Vackerheten sitter i det naturliga.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77