Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är dina behov som trycker på


De e lugnt !



De e lugnt.
Du behöver inte.
Du kan göra som du vill.
Va vill du ?
Betalar du inte så
får du ta ditt straff.
Bryr du dig om det ?
Är det nån som bryr sig
om vad du gör....var du sover ?
Vilka är dina behov ?
Behöver du dem ?
Tycker du om dina behov ?
De e lugnt.
Livet tar slut.
Då kan du andas ut.





Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-19 11:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Låter som en bra tolkning Lottie !
2019-11-20

  Lottie Ålhed VIP
Förmedlar det röriga i tillvaron väl och tanken på nuet och en dag i taget infinner sig (obs egen tolkning)
2019-11-20

  smultronbergen VIP
behovet vi borde ha
av att känna till våra behov.
De är viktiga. Ja.

Ironisk liten sak. Skjuta oss i huvet
går ju fortare dock
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Vissa behov är konstruerade av reklam och socialt tryck.
Andra behov som behovet av kärlek är grundläggande.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP