Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hälsa

hälsa på den du möter
le
ta i hand
visa att dy bryr dig om
att du är närvarande

hälsa
ge din hälsning
till en okänd
den kan vara
dagens ljuspunkt

ge lite av din glädje
till någon annan
det kan räcka
för att
hoppet åter tänds
i ett annat så fruset hjärta




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-19 17:26



Bookmark and Share


  ULJO
Viktigt
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77