Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Söder


oefterfrågad i över tre år




En kommentar säger att det är ju
hemskt att någon i vår tid ska kunna
ligga död i sin lägenhet i över tre år
utan att någon undrar.

Men herre gud
det är ju JUST det som är möjligt
i vår tid.

Det är ju JUST i VÅR tid
sånt är möjligt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-19 20:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha.....åh fy fan !

Kanske I´m sailing på repeat.

Svart humor är galet rolig. Som skydd.
2019-11-20

  Onomatoprofet VIP
Och radion va på i tre år. Undrar vilken kanal. Lugna favoriter ?
2019-11-20

  Öknens Ros VIP
En bekant till mig låg död, gud vet hur länge, i sin lägenhet. Det upptäcktes tack vare ett läckage som orsakade en vattenläcka i lägenheten inunder. Jag kände honom inte så väl.
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Vår tid: Den stora ensamhetens tid. Man kan gråta blod för mindre.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP