Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förspelet till Mad Max är vår hela existens


Mad Max

Vi skrev vrålande
        dikter

Som funnes det
        ingen morgon
                                dag

Vi visste aldrig
        hur rätt

        hur rätt

        hur
rätt

        vi
hade




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo