Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försoning






det växer fram en ny årgång
i mitt blod
den är gammal
med en mjuk strävhet
distinkt
en herres distingerade
kontrollerade
existentiella
makabra
livserfarenhet

jag köper inga mer jeans

jag knäpper upp översta skjortknappen

jag smuttar på det dyrare vinet

sveper whiskeyn
går ut
och sjunger
en stilla, varm vaggsång

min gråt min gråt
mitt förskräckliga liv

natten är svart
ingen hör mig

inget har förändrats
och det är bra så

men
jag känner
varenda sekund

och det
det är just det




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP