Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en morgon i november

regnet ligger över oss
regntunga moln
grå asfalt
löven på träden
de ligger på marken
gula, röda

liten barnhand i min
leende tittar hon upp på mig
vi går hand i hand
tittar på den grå
blöta marken
andas in novemberluften
denna morgon

pratar om
smågfåglar
som flyger
till de uteplatser
som hängt ut talgbollar
"så vill jag ha på våran balkong"

pratar om att på förskolan
ska hon få göra en ljuslykta
hon längtar att få pyssla
med kompisarna

hon säger
"mamma, du är finast i världen,
jag älskar dig"
det värmer mitt hjärta
en dag som denna

idag för 16 år sedan
fick jag en fantastisk son
som jag inte träffat sedan han
var 11 år gammal
hans pappa undanhöll honom
samhället förmådde inte hjälpa i tid
det slutade med
han inte alls vill träffas
grattis finaste 16 åringen på din dag
jag väljer att hylla livet
glädjen jag byggt upp
väljer att fylla livet med kärlek
ösa kärlek till min älskade tjej
som fyller fyra i januari




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-21 09:19



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så mycket kärlek! Saknad och närvaro.
2019-11-22

  ULJO
Din text griper tag.

Men tänk tiden är aldrig försenad.

"mamma, du är finast i världen,
jag älskar dig"
det värmer mitt hjärta
en dag som denna
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77