Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlövad

Stormen sliter bort löven
spretiga kvistfingrar
lindas runt självkänslan
blixtar skalar hud
fräser, klöser klolikt
anfrätt, oskyddad

avlövad, avlämnad
avskalad, omskakad
avslöjad, insnöad
avtagen, avslagen
avdankad, andhämtad
andtruten

håll truten

om en sorglig figur
vill vi inte höra, eller hur?






Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-21 17:48



Bookmark and Share


  ULJO
Figuren blir snart glad igen. Det är det fina
2019-11-25

  Monika A Mirsch VIP
Skriet utan toner - träffande formulering!
2019-11-25

  Anya VIP
Du fångar november så träffande. Både utanpå och inuti. Bra.
2019-11-24

  Blomma-Stjärna VIP
träden står avlövade varje vinter
och varför skulle inte också vi
känna oss anfrätta av köld och mörker
avskalade, avslagna
och insnöade?
- bra poesi!
2019-11-22

  Niliboy
Pure poesi av gott slag, man ser allt när man läser god, fantasifull poesi! Bravo!
2019-11-21

  Lottie Ålhed VIP
Vill gärna höra om en sorglig figur idén här tappningen
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP