Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


753.jag var...i någon annan...

jag var...

i någon annan...skogstankar,
förstenande
i icke sensuella förväntningar

...inget ljud...
...ej rassel...
...av grenar...

*vattenpölar* klistrade
skogsstigar med gråa speglar

i ögon
MÖRKT OCH BLÖTT
av tid-glömska

vilken är SÅ
DÖD OCH LEVANDE!
för dem...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP