Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My dear you taste so sweet!

Moulding a dream

Shapes of natural beauty

 

Come on and tempt me!

Touch my naked skin

And I caress your voluptuous cave

 

Oh your sweet kisses melting me

Just like a hot volcano eruption

 

My dear you taste so sweet

Like red cherries in a summer dawn

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-22

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-23 17:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varm och skön kärlek...mmm...
2019-12-02

  Alysse VIP
Så vackert och kärleksfullt skrivet!

2019-11-28

  ULJO
Fin känsla här
2019-11-25

    ej medlem längre
Sinnligt och varmt klätt i kärlekens språk.
2019-11-24

  Anna Nickolausson
Känslan går igenom orden
2019-11-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dragningskraften
kör sitt race oavsett
place slår den till
bara att hoppas
att den kärastes
hjärta även är med
där och också vill...

2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin