Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7. Gökboet

Han tog min hand, höll om mig
kom för nära
han var min pojkväns storebror
kröp ner i vår säng en morgon
utan skam i kroppen.
I detta dårhus levde jag,
min första tid i Staden
Skulden, skammen, ångern
blev mitt intro
i så många år därefter.
Jag tog mig fri
lämnade örnnästet
jag rymde
eller flydde,
Till ett liv på drift.
Det blev min epilog
så många år därefter.




Fri vers av otämjd
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otämjd