Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckar




En enda tyst suck
Rymmer känslosamma explosioner

Som sakta sväljs
Imploderar inombords

Outtalade önskningar
Dränks av egen styrkas tyngd

Ett svart hål
Av självförakt

Speglas av vänner
Och deras hårda ord




Fri vers av annapoem
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-24 11:14



Bookmark and Share


  Stay Golden
Dumma hårda vänner.
2019-12-20

  Lars Hedlin
Stark och full av känslor och beröring!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem