Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den självgode människohataren




Han tror han är felfri
men sprider spetälska.

Han hatar allt
utom sig själv
och sina VERSALER.

Man borde bädda in honom
i bomull
och ge honom nappflaskan.

För bröstet
äter han upp
och spottar ut
med ett tvi.

Det får inte finnas
något vi.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-25 07:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Det får inte finnas något vi" signalerar en mycket ensam och bitter människa som har som valspråk att anfall är bästa försvar.
2019-11-25

  Kaptenlöjtnant
Klockren
2019-11-25

    Vita lotusblomman VIP
Vackert. Underbart. Kunde inte skrivit det bättre. Tack <3
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP