Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte vara en maskin

du gör det
varje professionell yrkesmänniska
- varje vårdare, terapeut, lärare, polis -
förväntas och måste göra

du ler överseende,
biter ihop tänderna i kritiska lägen och står ut
du tänker att "Whatever - jag får betalt för det här"
men ibland händer det att det rinner över
och det måste det få göra

bara för att man har en yrkesroll
som kräver att man står ut med mycket
så har ingen rätt att kräva att man är en maskin -
du har rätt att ha känslor
och du har rätt att säga ifrån när saker går för långt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-26 08:10



Bookmark and Share


  AKT VIP
Instämmer. Vi är alla bara människor.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP